یو پی اس برای شبکه های کامپیوتری
شبكه های كامپیوتری به گروهی از کامپیوترها و تجهیزات انفورماتیکی گفته می شود كه به طرق مختلف به هم متصل شده باشند. هدف از ایجاد یک شبکه، انتقال یا به اشتراک گذاری اطلاعات است.
حساسیت و کاربری های متفاوت شبکه های کامپیوتری سبب می گردد تا نوع تجهیزات مورد نیاز جهت حفاظت آنها در مقابل نوسانات و اختلالات برق شهر و یا تامین برق مناسب برای آنها نیز متفاوت باشد.
با توجه به این موضوع سعی داریم تا در این قسمت حداقل راهکارهای این حوزه را بررسی نمائیم. البته باید توجه داشت در این قسمت سعی گردیده تا با توجه به تجارب شرکت فیام صنعت، حداقل تعداد کاربری ها مورد توجه قرارگیرد و توصیه می گردد تا مشتریان محترم پیش از خرید از امکانات و خدمات پشتیبانی شرکت فیام صنعت در زمینه آموزش و یا مشاوره های لازم بهره لازم را ببرند.
یو پی اس برای دیتاسنتر (مراکز داده)
با توسعه شبکههای کامپیوتری و بویژه شبکه جهانی اینترنت و نیز حرکت سریع سازمانها به سوی اطلاعات یکپارچه، نیاز به فضایی امن برای مدیریت اطلاعات شامل ذخیره سازی، طبقه بندی، بازیابی و توزیع اطلاعات از طریق ارتباطات پرسرعت به شدت احساس میشود.
امروزه سازمانها برای تحقق این امر از خدمات مراکز دیتاسنتر (IDC) استفاده میکنند. سه رکن اصلی مراکز دیتاسنتر عبارتند از :
- امکانات سخت افزاری (شامل: سرورها، سوییچها، روترها، مودمها و تجهیزات شبکه)
- امکانات لازم برای کنترلهای محیطی (شامل تجهیزات کنترل دما ، رطوبت، دوربینهای مدار بسته و اعلام و اطفای حریق)
- امنیت اطلاعات (شامل استفاده از سخت افزار، نرم افزار و رویههای امنیتی و طراحی مناسب شبکه برای تحقق این امر)
در نظر سنجی انجام شده از 330 شرکت بزرگ جهان مشخص شد که کاربران دیتاسنتر ها اولویت اول را به امنیت اطلاعات (IT Security) و اولویت دوم را به پایداری سرویس (Business Continuity) میدهند که وجود برق مطمئن، پهنای باند مطمئن، سخت افزار، نرم افزار مناسب، پرسنل کارآمد و رویههای سازمانی مناسب لازمه آن میباشد. با توجه به ضرورت انتقال خدمات مربوط به میزبانی سایتها به داخل کشور از سوی سازمانها و شرکتهای دولتی و خصوصی جهت حفظ محرمانگی اطلاعات و کاهش وابستگی کشور به خارج در این زمینه، نیاز به توسعه خدمات دیتاسنتر در داخل کشور امری ضروری بنظر می رسد.
با توجه به اهمیت دیتا سنترها،استفاه از یو پی اس های شرکت فیام صنعت را به منظور اصلاح و سالم نمودن برق ورودی، ایمن نمودن دستگاه های مصرفی یا به بیان دیگر افزایش عمر و سلامتی آنها در مقابل انواع آسیب های جریان و ولتاژ و همچنین حل مشكل قطع برق پیشنهاد می گردد.